Program de recuperat fişiere şterse – Free Data Recovery

Am mai scris în trecut despre alte două programe foarte utile în recuperarea fişierelor şterse, şi anume Kickass Undelete şi FileWing, dar care ca de obicei, au opţiuni în plus şi în minus faţă de programul prezentat acum, aici, şi anume Free Data Recovery Software.

Free Data Recovery Software este un program gratuit de recuperat fişiere şterse accidental sau cu voia noastră, de pe partiţii cu formatele NTFS, FAT sau FAT32, cu o interfaţă extrem de simplă şi uşor de înţeles pentru toată lumea.

Pentru început selectăm de la Select Drive to Recovery partiţia de pe care dorim sa recuperăm fişiere şterse iar apoi dăm pe Scan, aflat ceva mai sus, urmând să aşteptăm până ce progresul de scanare şi recuperare ia sfârşit.

Pe final nu ne rămâne decât să cautăm prin folderele afişate pe partea stângă fişierele care încă mai pot fi recuperate, ca apoi să dăm Recover Selected sau Recover Checked.

Download Free Data Recovery Software

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Program de recuperat fişiere şterse – Free Data Recovery”

  1. […] cum ar fi Partition Recovery, opţiune entru recuperarea partiţiilor, File Recovery, opiune pentru recuperarea fişierelor şterse accidental sau nu, New Partition pentru a crea o nouă partiţie, Format pentru a formata sau […]

Leave a Comment