programe 1 June 2012 23:16

Program de făcut video din poze – ProShow Gold

ProShow Gold este un program cu care putem face video din poze într-un mod profesionist, rapid dar simplu, putem adăuga diverse clipuri, diverse efecte sau animaţii funny, sau desigur muzica pe fundal, în doar câteva minute.

La sfârşitul instalării acesta o să ne ceară să restartăm calculatorul pentru ca el să poată vedea unitatea CD / DVD. În caz că nu avem gând să salvăm filmuleţul pe CD sau DVD, nu mai restartăm şi dăm pe “Nu”, atunci când ne cere să facem asta, urmând apoi să rulăm programul din scurtătura făcută pe desktop.

Aşa cum am spus şi mai sus, programul este foarte simplu de utilizat.
Pentru o adăuga imagini le luăm cu drag&drop şi le punem acolo unde apare “Drop photos…”, aflat jos detot.

În meniul de sus avem opţiunile de bază, precum cele de adăugarea unui titlu la filmuleţ, adăugarea unei melodii pe fundal, adăugarea unui efect, salvarea lucrării sau publicarea ei direct pe Youtube, Facebook, ori pe un CD / DVD.

În unele, de fapt mai multe cazuri, programele care sunt oferite în schimbul unei sume de bani sunt mult mai bune, pentru faptul că unde sunt bani sunt şi invesţiţii mai mari. Aşa este şi în cazul lui ProShow Gold, este un program excelent dar din păcate îl avem doar pentru 15 zile. Suficient zic eu cât să umplem canalul youtube de filmuleţe care mai de care.

ProShow Gold rulează pe toate versiunile de Windows pe 32 şi 64 de biţi.

Download ProShow Gold

Tags:

16 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai